Even voorstellen
Ik ben Jeroen Stokman, eigenaar van het bedrijf Vleesch enzo. Al weer bijna 30 jaar ambachtelijk slager met passie voor vlees en food.
Een slager van vader op zoon.
Ik ben een kind van een vader die het slagersvak nog van begin tot eind zelf in de hand hield.
Een slager die zelf zijn dieren in de wei had, zelf slachtte, uitbeende en verkocht in zijn ambachtelijke slagerij in het dorp Schalkwijk. Als kleine jongen mocht ik daarbij helpen en leerde daar het echte vak .
Daarna bij verschillende leerbedrijven het vak verder onder de knie gekregen en in 1996 met mijn broer zelfstandig (keur)slager geworden in Houten. Ik heb het vak zien veranderen. Vlees wordt steeds meer een product met minder emotie, minder smaak en (lekker) goedkoop.
Het roer ging om en Vleesch enzo wil alleen nog maar mooie en duurzame producten verkopen. Producten met een verhaal, transparant en met respect voor dier en natuur.
Vleesch enzo levert aan horeca, forten, streek-/ landwinkels, restaurants, de betere slagerijen en diverse duurzame initiatieven zoals streekkratjes, pakketten etc.
Vleesch enzo staat ook op diverse evenementen, streekmarkten en daarnaast geeft dit bedrijf workshops.